CashNHits je dalÅ¡Ãm mým tipem pro vás! Pro mě nejoblÃbenějšà klikačka dÃky svým x možnostem, jak vydělávat, a dÃky nÃzkému payoutu $0.6!
Proč jsem se registrovalaKlikačka mě zaujala zejména vysokými výdělky, spoustou možnostÃ, jak vydělávat, pěkně řeÅ¡enou výměnou kliků (s velmi častými a vysokými odměnami), a hlavně nÃzkým payoutem - na ten prvnà dosáhnete bez problému už za 10 dnÃ!
Zaregistrujte se zde:
www.cashnhits.comJak se dá na klikačce vydělávatNahoře v menu klikněte na
Earn Money (nebo na to jen najeďte a vyberte si z vyskakovacÃho menu).
PTC AdsTypická PTC se spoustou reklam.
Verifikace kliků vÃcero způsoby - větÅ¡inou 95% klasicky čÃsla, někdy "vyber obrázek vzhůru nohama", někdy zadánà textu.
AutosurfTo je autosurf videÃ, denně tu vyděláte skoro $0.04 dá se řÃct za nic.
Jen to pustÃte kliknutÃm na
Start Surfing modré a pak
Start Surfing oranžové, otevře se nové okno, to po celou dobu surfovánà nesmÃte zavřÃt!, jinak přestanete vydělávat, videa sama jednou jedno za druhým, vy nemusÃte vůbec nic dělat a vyděláváte!
Video AdsProhlÞenà videÃ.
Vyberte video, klikněte na odkaz, otevře se nové okno, nezavÃrejte ho!, nechte běžet oranžový proužek a až doběhne, klikněte na odkaz v oranžovém rámečku.
FB AdsDávánà Likes (To se mi lÃbÃ) na Facebooku.
Vyberte odkaz, klikněte na něj, otevře se vám stránka v novém okně, nezavÃrejte ho!, nechte běžet proužek a až doběhne, klikněte na Like!, stránka se obnovÃ, a můžete pokračovat s dalÅ¡Ãm odkazem.
Za Likes jsou vysoké výdělky! 1 stránka je větÅ¡inou za $0.0085-$0.0075, někdy až za $0.02.
Počet stránek, které můžete shlédnout za den, je omezen na určitý počet (6-8).
Complete OffersTo je klasická PTSU sekce (Paid To Sign Up - NabÃdky placených registracÃ) - velmi podobná té, co máme na našà klikačce.
Platà vám za registraci na jiných stránkách. VětÅ¡inou musÃte zadat své username na té jiné stránce, pak přidat nějaký důkaz o registraci - třeba uvÃtacà e-mail, screenshot atp., podle toho, co po vás chce zadavatel.
Je to celkem pěkný přivýdělek a těchto nabÃdek můžete za den splnit kolik chcete.
Odměny se připisujà se zpožděnÃm - až po té, co je odsouhlasà zadavatel.
Návod:Klikněte na vybranou nabÃdku, přečtěte si instrukce (
Instructions), pro registraci na stránce použijte odkaz nÞe (velkým modrým pÃsmem, větÅ¡inou to bývá reflink).
Nezapomeňte potvrdit verifikačnà e-mail, pokud to stránka vyžaduje.
Poté, co nabÃdku splnÃte, vyplňte formulář pod odkazem (
Fill in the Required Details).
Username (na stránce, kde jste se registrovali) a
Extra information (sem vložÃte důkaz o registraci - např. já vždycky vkládám znovu username na té stránce, uvÃtacà e-mail a potom to, co po mně chce zadavatel).
OdeÅ¡lete tlačÃtkem
Submit.
Nynà čekáte, až zadavatel schválà vaÅ¡i registraci. Poté se vám přičte odměna na účet.
Click ExchangeVelmi pěkná výměna kliků s addonem odměn od Latinclicks - Cool Game.
Je to klasická traffic exchange s klikánÃm na čÃsla (8s timer).
Často se objevuje stránka s bonusem
Cool Game, kde vyhráváte mix věcà - větÅ¡inou 3 věci z: cash, PTC kredity, TE kredity, Banner kredity, F. Ad kredity. Kreditů se dá zÃskat až 500 za jednu výhru! UvidÃte čÃsla 1 - 4 (tzv. Doors, dveře), vyberte si jedno, ukáže se vám výhra - např.
Congratulations! You won $0.0001, 200 F.Ads and 100 Banner Credits.
Paid To PromoteDostáváte zaplaceno za propagaci stránky.
Tam najděte svůj Main PTP Link - vypadá např. takto
http://www.cashnhits.com/index.php?view=ptp&ref=Racice22. To je můj PTP reflink, zkuste si na něj kliknout.
Za kliknutà (a pokud dotyčný zůstane na stránce 8s) vyděláte určitý obnos (ten závisà na zemi, členstvÃ, doméně).
Váš PTP reflink propagujte na jiných stránkách, třeba v traffic exchange (s timerem minimálně 8s). Za jeho propagaci vyděláváte (co shlédnutÃ, to výdělek) a navÃc můžete zÃskat jeÅ¡tě referraly!
Vydělávat takhle můžete třeba celý den, nenà to omezeno!
Je to pěkný přivýdělek!
Propagovat lze zadarmo třeba v systémech výměnných kliků. Ne každá TE ale PTP reflink CashNHits bere, některé ho předem odmÃtajÃ.
Kde lze např. PTP reflink propagovat:
VastHits (za propagaci si zde i něco vyděláte) a pak to bývajà TE klikaček (např. TE v našà klikačce). Nějaké info o této a dalÅ¡Ãch TE najdete na mé
stránce o vydělávánà na internetu v seznamu klikaček - sjeďte kousek dolů do sekce
Výměna kliků.
Referral Link a BanneryNajdete pod Account ->
Promotional Tools nebo
Banners & Links.
VýplataO výplatu můžete požádat pod odkazem Account ->
Cashout.
Prvnà payout je jen $0.6 na PayPal a pak roste až na $2.5.
Lze vybÃrat i přes Payza.
Určitě tuto klikačku doporučuji, zaplaceno jsem dostala už několikrát!
Důkazy výplat na mém foru zde.
BlogMůžete si zde udělat svůj blog.
Vypadá asi nějak takhle.
Osobně se mi tenhle blog velmi lÃbÃ, je to skvělý nástroj, jak si udělat prezentačnà stránku vÅ¡ech svých klikaček i s informacemi a důkazy výplat. A hlavně to zvládne každý!
Jděte na Account ->
My Blog nebo
Manage Blog.
Stránku přidáte kliknutÃm na
Add site. VyplnÃte požadované údaje (hlavně Site name = jméno stránky, Site URL = odkaz na stránku = váš reflink, Banner URL = odkaz na banner). Ostatnà je dobré vyplnit, vypadá to lÃp

Ale nemusÃte.
View Sites ->
Add Proof. Zde můžete přidat důkaz výplaty - přidáte odkaz na obrázek = Proof URL, napÃÅ¡ete, kolik vám zaplatili = Amount Paid, a kdy vám zaplatili = Date Paid (ve formátu rok-měsÃc-den - s nulami).
Váš blog najdete na adrese, která je uvedena za
Your blog url is: .
Můžete ho pak inzerovat na jiných stránkách.