Tento návod jsem napsala pro jednoho naÅ¡eho člena, který si ho vyžádal

Proč jsem se zaregistrovalaDo Cashons jsem se registrovala původně proto, že to je klikačka admina jednoho fora, s kterým jsem vedla několik diskuzÃ. Tento admin také vyrábà addony pro klikačky - měla jsem o některé zájem, ale nakonec jsem si vÅ¡e potřebné nakódovala sama.
Jako admin této klikačky jsem dostala i premiové členstvà na jeho klikačce.
ZÃskala jsem pocit, že klikačka bude solidnà a bude vyplácet - dÃky přÃstupu jejÃho admina ke mně.
RegistraceRegistrujte se zde:
www.Cashons.comNahoře v menu jsou ikonky, klikněte na
Join.
Vyplňte formulář, potvrďte aktivačnà e-mail.
PřihlášenÃPřihlaÅ¡uje se netradičně zadánÃm username i mailu a hesla a opsánÃm kódu.
Statistiky účtu najdete pod odkazem nahoře v menu
Account.
Váš reflink najdete pod odkazem
Promote (Account -> Promote).
Za přihlášenà dostáváte
Daily Login Bonus (0.001 Cash, 20 Popup Credits, 50 Banner Credits), stejně jako tomu je na našà klikačce.
KlikánÃKlikněte na odkaz
Earning Area.
Klikačka má Paid To Click Ads (normálnà PTC) a Paid To Surf Ads (to je něco jako manual surf v traffic exchange, tady ale za cash).
Paid To Click AdsPTC jsou řeÅ¡eny netradičně formou manual surfu, což je výhoda, nemusÃte pokaždé zavÃrat okno, klikáte jen na správné obrázky, dalšà stránky se načÃtajà ve stejném okně.
Stránky majà různou hodnotu a jsou na různý čas.
Pozor: MusÃte vždy odkliknout aspoň 10 reklam v této sekci, abyste zÃskali zÃtřejšà výdělky z vaÅ¡ich referralů!
Paid To Surf AdsTyto stránky se klikajà stejně jako ty v PTC sekci, ale každá stránka je za $0.0001 a je na 5s.
Majà aktivnà hru
Reward Zone (stejně jako na našà klikačce v traffic exchange - výměně kliků) - občas, náhodně, se hra objevà v průběhu surfovánà a vy si zvolÃte jednu ze 4 možnostà - můžete vyhrát cash + Paid To Surf kredity, cash, Paid To Surf kredity a nebo nic.
Paid To PromoteMusÃm se jeÅ¡tě zmÃnit o PTP. V Account -> Promote najdete svůj PTP reflink za nápisem Paid To Promote. Můj PTP reflink je např.
http://www.cashons.com/index.php?view=ptp&ref=Iriss, můžete si ho vyzkouÅ¡et.
Po kliknutà na takovýto PTP reflink jeho majitel zÃská cash $0.0001 za unikátnÃho návÅ¡těvnÃka za 24h. A navÃc pokud se poté do klikačky zaregistruje, vy ho zÃskáte jako svého referrala!
Doporučuji - pokud klikáte na nějaké klikačce ve výměně kliků nebo přÃmo v traffic exchange systémech - inzerujte tento PTP reflink, dá se tÃm vydělat celkem hodně - vlastně tak můžete vydělávat neomezeně celý den.
Dalšà věci jako Soutěže (Contests) a Loterie (Lottery) a vlastně vÅ¡echny dalšà základnà věci, jsou hodně podobné jako na našà klikačce (použÃváme podobný skript, jen každý ho máme upravený podle sebe).
VÅ¡e by tedy mělo fungovat skoro stejně, liÅ¡it se to bude jen v detailech a v přidaných addonech.
VýplataO výplatu požádáte pod Account ->
Cashout.
Prvnà payout na PayPal je $1.01 a zajÃmavostà na této klikačce je, že se u dalÅ¡Ãch výplat payout snižuje až na $0.6!
Payza začÃná na $1.05 a naopak se zvyÅ¡uje až na $1.25.
Pokud byste měli jeÅ¡tě nějaké dotazy k této klikačce, klidně se ptejte zde pod článkem!